Voit hakea aineistoa kirjautumatta. Jos haluat varata tai uusia lainoja, kirjaudu omilla tunnuksillasi.

Kirjautumiseen tarvitaan käyttäjätunnukseksi kirjastokortin numero. Salasana on kirjastosta saatu nelinumeroinen tunnusluku. Jos tunnusluku, käyttäjätunnus tai salasana on muutettu vanhan verkkokirjaston kautta, niin se ei enää toimi. Uuden tunnusluvun saa vain asioimalla henkilökohtaisesti kirjastossa, puhelimitse tai sähköpostilla sitä ei anneta.

Jos sinulla on maksamattomia maksuja 10 € tai enemmän, et voi uusia lainojasi tai tehdä varauksia verkkokirjastossa. Maksut voit maksaa omassa kirjastossasi.

HUOM! Internet Explorerin vanhempien versioiden kautta ei pääse kirjautumaan verkkokirjastoon. Käytä uudempaa selainversiota tai toista selainta (esim. Firefox tai Chrome).

Uloskirjautuminen ei katkaise istuntoa Chrome-selaimessa. Tyhjennä lopuksi välimuisti, jos käytät verkkokirjastoa laitteella, jota muutkin käyttävät.


You can search the library catalogue without logging in. If you want to reserve material or renew your loans, log in to your account.

Log in with your library card number. The password is the four-digit PIN code you received from the library. If you do not have a PIN code, you can request it by visiting your library in person.

If you have 10 € or more in fees, you cannot renew loans or reserve items online.

NB Older versions of Internet Explorer do not support logging in to your library account. Update to a newer version or use another browser (e.g. Firefox or Chrome).

Logging out does not terminate the login session when using Chrome. Clear the cache after logging out if you are using the library website on a shared device.

Log in to your account: